top of page
  • Greta

Ilonaisen syntymä

Elokuu on sadonkorjuun aikaa. Luonto täyttyy mehevien omenoiden tuoksusta, valovärejä hehkuvista vaahteranlehdistä ja pihlajanmarjoista. Peltojen yllä keinuu kullankeltaisten tähkien peitto. Ystävät kerääntyvät nostamaan maljoja sadonkorjuujuhlille ja elokuvakerhot ja tanssitunnit ravistelevat meitä käyntiin kesätauon jälkeen. Elokuussa kaikki on kypsää ja mehukasta. Valmista poimittavaksi. Ja niin. Elo. Elämä. Ilo. Elämänilo. Kyllähän se sykkii aivan erityisesti näin alkusyksystä, ja silloin on hyvä synnyttää jotain Uutta!


Ilonainen on syntynyt halusta kohottaa naisia (ja itsensä naiseksi kokevia) kohti omaa kaunista feminiinistä voimaansa. Ilonainen tuntee naisen elämänpolun mutkat ja näkee sen kauneuden niidenkin kohdalla, jotka ovat sitä vähän ehkä unohtaneet. Unohtaneet mitä on Ilo ja mitä on olla Nainen. Ilonainen ottaa kädestä kiinni ja nostaa peilin eteesi. Katso. Katso miten hyvä sinä olet! Miten kaunis ja osaava! Ja niin Rohkea!


Ilonaisen siemeniä on kylvetty rakkaudella vuosien saatossa, ja niistä on kasvanut UPEA kukkameri. Niin monta tarinaa, niin monta upeaa kukkaa. Jokainen omanlaisensa ja itsessään niin kaunis! Tule mukaan ja ravitse itseäsi. Vaikka olisit unohtanut. Etenkin jos olet unohtanut! Etsitään yhdessä ne ravinteet, joita juuri sinä tarvitset noustaksesi kukoistukseesi!


Tervetuloa. Elämän pöytä on katettu!
5 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page