top of page
  • Greta

Feminiinivoimaa!

Feminiinivoima tarkoittaa minulle jotain hyvin herkkää ja vahvaa ja pehmeää ja sitkeää ja lempeää ja kaunista ja palavaa. Sen kaksi peruspilaria ovat lämpö ja rajat. Kun joskus huomaan oman feminiinivoimani olevan kadoksissa, teen mielikuvaharjoituksen, jossa kuvittelen itseni munasoluksi. Suureksi ja viisaaksi kuin kuu, vahvaksi ja vastaanottavaiseksi, kuin lämmin maa. Minä olen kuvitelmassani toiminnan keskus, sisäinen rauhani houkuttelee elämää kuin ruusuruohot perhosia. Samalla minä kuitenkin itse valitsen, mitä hehkuni piiriin otan vastaan.


Feminiinivoima on luomisvoimaa, ilon voimaa! Kaiken suorittamisen ja pinnistelyn saa jättää sen ulkopuolelle. Feminiinivoimaan kuuluvat runot, haaveilu, tuoksuva tee, kirjat, metsän aistiminen ja keskustelut ystävän kanssa. Siihen kuuluu musiikki, piirtely, lempeänhellivä kylpy ja pehmeän kissamaiset venyttelyt.


Milloin sinä pysähdyit itsesi ääreen ja kuiskasit sydämellesi: "Mitä Sinä haluaisit juuri nyt..? Mistä sinä tulisit onnelliseksi..juuri nyt?" Jos tekisit sen nyt, mitä sinun sydämesi vastaisi?


3 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page